單份資料低至1元起 -->
開通VIP,可無限預覽資料內容
資料下載85折優(yōu)惠 ,本單可省0.2元

人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Section A授課ppt課件

展開

這是一份人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Section A授課ppt課件,共58頁。PPT課件主要包含了museum,park,zoo,Practice,Listen,water park,PAIRWORK,Interview,Disneyland,趣味閱讀等內容,歡迎下載使用。
Think abut these questins:
D yu like traveling?Hw many places f interest have yu visited?Hw d yu like them?
Guessing game
Yu can see many animals in it. There is ne in Jinan.
Have yu ever been t…?Yes, I have./N, I haven’t.
Yu can take a walk in it. And it is beautiful.
Yu can buy many things in it.
Yu can see many ld things in it.
I have ever been t …I have never been t…She\He has ever been t…She\He has never been t…
A: Have yu ever been t an amusement park?B: Yes, I have. I went t Fun Times Amusement Park last year. Have yu ever been t a water park?A: N, I haven’t.B: Me neither .Let’s g t Water City tmrrw.
Presentatin
Art museum
Have these students ever been t these places?Check( ) the bxes.
Histrymuseum
A: Have yu ever been t a water park?B: N, I haven’t.A: Me neither.
space museum
A: Have yu ever been t a space museum?B: Yes, I have. Hw abut yu ?A: Me, t.
amusement park
A: Have yu ever been t…?B: Yes, I have. /N, I haven’t. Hw abut yu?A: …
Reprt: I have ever beent …, but I have never been t…. My friend has ever been t…, buthe/she has never been t….
A: Have yu ever been t…?B: Yes, I have./I have ever been t…N, I haven’t./I have never been t…
Listen again and circle T fr true r F fr false.
Rle-play the cnversatin.
3a Three students talk abut the mst interesting museums they have ever been t. Read the magazine article and answer the questins.
1. Which three museums d the students talk abut?2. What d yu think is the mst interesting thing abut each museum?
Cmputer museum, the Internet Museum f Tilets and Natinal Tea Museum.
A special cmputer culd play chess even better than humans. There was different kinds f tilets there. Watching peple prepare the tea with the beautiful tea sets.
3b Read the article again and answer the fllwing questins.
1. What des Ken say abut the American Cmputer Museum?2. What can we learn at the Internatinal Museum f Tilets?3. Why is the Hangzhu Natinal Tea Museum a nice place t enjy tea?
It’s the mst interesting museum she has ever been t.
Abut the histry and develpment f tilets.
Because it’s relaxing and peaceful.
Have yu ever been t Disneyland?
a theme park
The theme is Disney mvies and Disney characters.
Mickey Muse
Disney characters
迪斯尼樂園是世界著名的游樂園,美國第一個迪斯尼樂園坐落在Ls Angeles(洛杉磯)郊區(qū),是美國動畫片制作家Walt Disney設計創(chuàng)建的。 游樂園中有中世紀的城鎮(zhèn),原始的木筏和18世紀流行的畫廊,還有熱帶的原始森林。在卡通館里,Mickey Muse, Dnald Duck, Snw White(白雪公主)等卡通明星熱情接待著游客。迪斯尼樂園旁邊有一條10米寬的
河流,游客可乘船游覽。河流兩岸森林茂密,不時傳來陣陣猿鳴聲。岸邊有走動的大象,河里經(jīng)常有鯊魚和海豹的出沒。聽起來挺原始的。不過,這些人和鳥獸多數(shù)是人造的,由電子儀器控制。 樂園內也有dining rm, shp, mvie huse, cffee huse 等公共場所。整個游樂園仿佛是洛杉磯的一座衛(wèi)星城,被視為現(xiàn)代游樂場所的奇跡。迪斯尼樂園吸引了世界各地眾多的游客,是孩子們心目中的天堂。
Mst f us _______(see) Mickey Muse, Dnald Duck, and ther famus Disney characters in cartns befre. But have yu ever _____(be) t Disneyland? Disneyland _______(be) an amusement park with a special theme—Disney characters and mvies. There ________(be) many exciting rides, lvely restaurants and fantastic gift shps there. Yu can als ________(see) the Disney characters walking arund the park .And have yu ever ______(hear) f a Disney Cruise? This _______(be) a bat ride with a Disney theme.
Yu can_______ (take) a ride n the bat fr several days, and eat and sleep n it. On the bat, yu can _______(shp)and have Disney parties befre yu ________(arrive) at the Disney island.
What can yu d in Disneyland?
1. We can ride a ______________.
2. __________________________.
3. ______________________________.
4. _______________________.
We can watch Disney mvies
We can eat in Disney restaurants
We can buy Disney gifts
rller caster
What can we d n bard?
1. We can ________________________.
2. ______________.
3. __________________________.
4. ___________________________________.
sleep and eat n bard
We can g t Disney parties
We can eat dinner with Mickey Muse
1. Have yu ever been t a science museum? 你去過科技博物館嗎? 【自主領悟】 have been t +地點意為“曾經(jīng)去過某地”, 現(xiàn)在已不在那里了, 常和just, never, ever等詞連用, 后也可接次數(shù), 如nce, twice, three times等, 表示“去過某地幾次”。例如: I have been t Munt Huang three times. 我去過黃山三次了。
【活學活用】 ①你曾去過新圖書館嗎?      yu               the new library? ②他去過南京多次了。He has been t Nanjing           . 答案: ①Have; ever been t ②many times
2. Me neither. Let’s g t ne tmrrw. 我也沒去過。我們明天去參觀一家吧?!咀灾黝I悟】neither用作副詞, 意為“也不”, 常用于句首, 如Me neither(=Neither have I), 表示前面否定的內容也適合于另一個人或物。置于句首時, 主語要放在助動詞、系動詞或情態(tài)動詞之后。例如: —Kate hasn’t finished her bk reprt yet. 凱特還沒完成她的讀書報告?!狹e neither=Neither have I. 我也沒完成。
【歸納拓展】neither的用法小結(1)用作形容詞, 意為“兩者都不”, 置于單數(shù)名詞之前, 謂語動詞常用單數(shù)。例如: Neither answer is right. 兩個答案都不對。(2)用作代詞, 意為“兩者都不”, 可以單獨使用, 也常與f連用, 即neither f作主語時謂語動詞用單數(shù)。例如: I like neither f them. 兩個我都不喜歡。
(3)用作連詞, 常用于短語“neither. . . nr. . . ”, 連接并列成分, 意為“既不……也不……”, 當連接并列主語時使用就近原則。例如: The street is neither quiet nr clean. 這條街道既不安靜也不干凈。
【活學活用】 ①—I haven’t been t Sanya, hw abut yu? —    ?A. Me t. B. Me neither. C. Me als. D. Me haven’t. ②—Did yu see Peter and Mike? —N, I saw     f them. A. neither B. either C. bth D. nne③Neither he nr I    (have/has) met such a beautiful girl befre. 答案: have
3. It’s unbelievable that technlgy has prgressed in such a rapid way. 令人難以置信的是, 科學技術已取得了如此迅速的發(fā)展。
【自主領悟】(1)句中prgress意為“進步; 進展”, 用作不及物動詞, 相當于make prgress (prgress是不可數(shù)名詞)。(2)常用短語prgress in sth. = make prgress in sth. 意為“在某方面取得進步”。例如: Mary has prgressed in Chinese. =Mary has made prgress in Chinese. 瑪麗漢語有進步。
【活學活用】 ①這項工作進展迅速。The wrk is     rapidly. ②最近我英語進步很大。I have                in English recently. 答案: ①prgressing?、趍ade great prgress
4. It als encurages gvernments and scial grups t think abut ways t imprve tilets in the future. 它還鼓勵政府和社會團體想辦法改善未來的廁所?!咀灾黝I悟】句中encurage意為“鼓勵”, 是及物動詞, 常用短語: encurage sb. (t d sth. )鼓勵某人(做某事)。例如: My mther ften encurages me t wash my wn clthes. 媽媽經(jīng)常鼓勵我洗自己的衣服。
【活學活用】 ①The teachers always encurage him     hard. A. study B. studies C. t study D. studying②他的話鼓舞了我。His wrds           . 答案: encuraged me
5. There are sme special German paintings there right nw. 現(xiàn)在那兒有一些特殊的德國畫?!咀灾黝I悟】German用作形容詞, 意為“德國的; 德國人的; 德語的”, 后接名詞。例如: Munich Oktberfest is a German traditinal festival. 慕尼黑啤酒節(jié)是德國的傳統(tǒng)節(jié)日。
【歸納拓展】German的其他用法(1)German作“德語”講時, 是不可數(shù)名詞。例如: German is her favrite subject. 德語是她最喜歡的科目。(2)German作“德國人”講時, 是可數(shù)名詞, 其復數(shù)形式是Germans。例如: There are three Germans in Class 1. 一班有三個德國人。(3)“德國”的英文是Germany。
【活學活用】 ①     (German) cars are very famus in the wrld. ②你在德國遇到了多少德國人? Hw many     did yu meet in     ? 答案: ①German?、贕ermans; Germany
Ⅰ. 單項選擇1. She     a new cmputer last Sunday. A. buy B. buysC. has bught D. bught2. We     t the amusement park again this weekend. A. g B. wentC. are ging D. have gne
3. —     yu ever     t the art museum? —N, never. A. D; g B. Did; gC. Have; been D. Will; g4. —Where is Ben? —He     Hng Kng. He     Hng Kng three times befre. A. has been t; has gne t B. has gne t; has been tC. has been t; has been t D. has gne t; has gne t
5. —She has never tried Guangdng fd. —     . A. Me, t B. Neither meC. Me neither D. Me als
6. I like the TV play, because its end is _______. A. peaceful B. perfectC. prgress D. perfrmance7. Parents shuld try t encurage their children_______  things by themselves. A. d B. dneC. t d D. ding
8. Li Lei has prgressed in speaking English. A. has prgressesB. has made prgressC. has made a prgressD. has made many prgresses9. The students     t the histry museum many times. A. g B. wentC. have been D. have gne
10. Have yu ever     pyramids in Egypt? A. heard fB. heard frmC. heardD. listened t
Ⅱ. 句型轉換1. We have been t the Great Wall. (改為否定句)①We           t the Great Wall. ②We have           t the Great Wall. 2. My mther has been t ur schl. (改為一般疑問句)     yur mther     t yur schl? 答案: 1. ①haven’t been?、趎ever been 2. Has; been
3. Tm hasn’t been there. I haven’t been there, either. (改為同義句)①Tm hasn’t been there,            . ②Tm hasn’t been there,            I. 4. Has Mr. Wang ever been t the science museum? (作否定回答)     , he     . 答案: 3. ①me neither?、趎either have 4. N; hasn’t
Ⅲ. 用所給詞的適當形式填空1. It is     (believable) that the 3-year-ld by can spell mre than 2, 000 English wrds. 2. Dn’t be nervus(緊張的). There is nthing    (usual) here. 3. Green Park is a relaxing and     (peace) place near a river. 答案: 1. unbelievable 2. unusual 3. peaceful 
4. The yung bird can feed     (it). 5. There is ging t be a tea art     (perfrm) this weekend. 答案: 4. itself 5. perfrmance
Have yu ever been t Disneyland? Mst f us have prbably _________Mickey Muse, Dnald Duck, and many ther famus Disney characters. Perhaps we have even seen them in mvies. But have yu ever been t Disneyland? In fact, there are nw fur different Disneyland amusement parks ______ the wrld.
填入所缺的詞完成短文(每空詞數(shù)不限)
Disneyland is an amusement park, but we can als call it a ______ park. It has all the nrmal attractins that yu can find at an amusement park, but it als has a theme. The theme, f curse, is Disney mvies and Disney characters. Fr example, yu can find a ___________ in mst amusement parks, but in Disneyland, the rller caster is themed with Disney characters. This _______ that yu can find Disney characters all ver the rller caster. Yu can als watch Disney mvies, eat in Disney restaurants, and buy Disney gifts. And yu can see Disney characters walking arund Disneyland___________!
rller caster
all the time
Have yu ever _____ t a Disney Cruise? These are huge bats that als have the Disney theme. Yu can take a ____ n the bat fr several days, and yu can sleep and eat n bard. There are als many attractins n bard, just like any ther Disneyland. Yu can shp, g t Disney parties, and eat dinner _____ Mickey Muse! The bat rides all take different rutes, but they all end up in the same place. That is Disney’s wn island. It is just s much ____ in Disneyland!
Write a shrt article abut ne f the places yu have everbeen t:1.Where is it? 2.When did yu g there?3.Hw did yu g there? 4.What did yu d there?5.D yu like it? Why?

相關課件

人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Section B集體備課課件ppt:

這是一份人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Section B集體備課課件ppt,共25頁。PPT課件主要包含了出席者,特別地是,而不是,ttended,uide,anguage,mprove,pell,think of ,小小翻譯家等內容,歡迎下載使用。

人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Section A圖片課件ppt:

這是一份人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Section A圖片課件ppt,共26頁。PPT課件主要包含了PAIRWORK,Questions,either,een,oat,練習坊,sland ,haracters,have been,Is your等內容,歡迎下載使用。

初中人教新目標 (Go for it) 版Section A背景圖ppt課件:

這是一份初中人教新目標 (Go for it) 版Section A背景圖ppt課件,共45頁。PPT課件主要包含了water park,aquarium,太空博物館, 游樂場 , 水族館,水上公 園,動物園,Tapescript,has,been等內容,歡迎下載使用。

英語朗讀寶

相關課件 更多

初中人教新目標 (Go for it) 版Section B集體備課ppt課件

初中人教新目標 (Go for it) 版Section B集體備課ppt課件

人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Unit 9 Have you ever been to a museum?Section A教案配套ppt課件

人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Unit 9 Have you ever been to a museum?Section A教案配套ppt課件

2021學年Unit 9 Have you ever been to a museum?Section A示范課ppt課件

2021學年Unit 9 Have you ever been to a museum?Section A示范課ppt課件

初中英語人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Unit 9 Have you ever been to a museum?Section A授課課件ppt

初中英語人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊Unit 9 Have you ever been to a museum?Section A授課課件ppt

資料下載及使用幫助
版權申訴
版權申訴
若您為此資料的原創(chuàng)作者,認為該資料內容侵犯了您的知識產(chǎn)權,請掃碼添加我們的相關工作人員,我們盡可能的保護您的合法權益。
入駐教習網(wǎng),可獲得資源免費推廣曝光,還可獲得多重現(xiàn)金獎勵,申請 精品資源制作, 工作室入駐。
版權申訴二維碼
初中英語人教新目標 (Go for it) 版八年級下冊電子課本

Section A

版本: 人教新目標 (Go for it) 版

年級: 八年級下冊

切換課文
  • 課件
  • 教案
  • 試卷
  • 學案
  • 更多
精選專題
更多
所有DOC左下方推薦
歡迎來到教習網(wǎng)
  • 900萬優(yōu)選資源,讓備課更輕松
  • 600萬優(yōu)選試題,支持自由組卷
  • 高質量可編輯,日均更新2000+
  • 百萬教師選擇,專業(yè)更值得信賴
微信掃碼注冊
qrcode
二維碼已過期
刷新

微信掃碼,快速注冊

手機號注冊
手機號碼

手機號格式錯誤

手機驗證碼 獲取驗證碼 獲取驗證碼

手機驗證碼已經(jīng)成功發(fā)送,5分鐘內有效

設置密碼

6-20個字符,數(shù)字、字母或符號

注冊即視為同意教習網(wǎng)「注冊協(xié)議」「隱私條款」
QQ注冊
手機號注冊
微信注冊

注冊成功

返回
頂部
添加客服微信 獲取1對1服務
微信掃描添加客服